27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 15 d’abril del 2019

COPA DE CLUBS DE PRIMERA DIVISIÓ A MONÒVER 13-14.04.2019 AMB MÍNIMA NACIONAL ABSOLUTA DE JÚLIA BARRACHINA


El darrer cap de setmana, 13-14 d’Abril l’equip del Club Natació Benicarló va participar a la piscina de Monòver (Alacant) en la copa autonòmica de clubs de primera divisió. 
Enguany, l’equip afrontava la competició amb algunes baixes significatives, per motius diversos, respecte a l’equip dels anys previs. 
En qualsevol cas, es va mantindre una “alineació” exclusivament composada per nedadors formats a la pedrera del club, que senten els colors per damunt d’altres consideracions, la qual cosa és un senyal d’identitat del nostre club.
Amb el suport d’alguns imprescindibles veterans, que continuen ajudant al club en la única competició exclusivament per equips del calendari autonòmic i amb la incorporació d’alguns nedadors joves que debutaven en la copa de clubs, es va configurar un conjunt que va tindre una actuació molt digna.
Finalment, varen obtindre la setena posició, que no els permetrà mantindre la categoria la propera temporada. 


Els 21 components de l’equip, dirigit pels tècnics Myriam Martínez i Dani Sorlí, varen ser: Miguel Piñana, Susana del Olmo, Alberto Añó, Carlos Fuente, Clàudia Barrachina, Gemma Rillo, Ester Segura, Raul Carbó, Sergi Saura, Blanca Pérez, Maria García, Júlia Barrachina, David García, Oscar García, Marina Segura, Dylan Villanueva, Hèctor Castillo, Sara Troncho, Clara Salvador, Henar Àvila i Joana Bel. 


Els aficionats desplaçats a Monòver, per la seua part, també estigueren satisfets amb la demostració d’esforç de l’equip, que fins el darrer moment va estar lluitant fins aconseguir una honrosa setena posició final que superava, inclús, les expectatives més raonables, a priori, donat el potencial dels altres conjunts presents. 

La nedadora Júlia Barrachina, en una actuació individual molt destacada, va batre els rècords històrics del club dels 100 esquena amb 1.04.94 E i el dels 200 esquena amb uns fantàstics 2.17.88 E que li suposaren la mínima nacional absoluta que la classifiquen, altre cop, per als nacionals absoluts d’estiu de Terrassa.
Va haver moltes altres millores de marques personals, especialment significatives en el grup dels nedadors debutants i algunes marques de nedadors veterans que s’acostaren als seus millors registres històrics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada