27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 25 de novembre del 2018

SEGON CONTROL PROVINCIAL A CASTELLÓ 24-25.11.2018



El darrer cap de setmana de Novembre, 24-25,  a la piscina municipal olímpica de Castelló, es va disputar el segon control de la temporada. El CN Benicarló, dirigit per la seua entrenadora, Miryam Martínez, va presentar un equip format per 18 nedadors: Blanca Pérez, Sara El Khattab, Raul Carbó, Diego Pérez, Henar Àvila, David García, Maria Verge, Sergi Saura, Júlia Barrachina, Noemí Verge, Sara Troncho, Óscar García, Maria García, Clara Salvador, Patrícia Saura, Hèctor Castillo, Marina Segura i Laura Verge.


No va haver grans marques perquè, en esta fase inicial de la temporada, els nedadors no estan, encara, en plena forma competitiva.


En qualsevol cas, els nostres esportistes varen entrar en contacte amb la piscina de 50 metres i  anaren agafant sensacions de cara als futurs campionats com és el cas de David García i Henar Àvila que estan preparant l’autonòmic de llarga distància, del proper mes de Gener.


Els resultats més destacats de l’equip benicarlando foren la victòria de Júlia Barrachina, als 50 esquena, amb un temps de 32.28 M, no molt lluny dels seus millors registres i la marca, als 800 lliures, d’Henar Àvilaque va fer uns bons 10.27.96 M que li varen suposar aconseguir 3 mínimes autonòmiques, en eixa mateixa prova: la dels 200 lliures i 400 lliures, al pas per la distància, i, també, per suposat, la dels 800 lliures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada