27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 18 de novembre del 2018

JÚLIA BARRACHINA AL CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT D’HIVERN A BARCELONA 17-18.11.2018



La nedadora del CNB, de 17 anys, Júlia Barrachina, dirigida per la seua entrenadora Myriam Martínez, va participar al campionat d’Espanya absolut de Barcelona, el cap de setmana del 17 al 18 de Novembre.


El campionat va tindre lloc, per segon any consecutiu, a les magnífiques instal·lacions del Club Natació Barcelona, al costat de la platja de la Barceloneta.


Aquesta era la segona vegada que Júlia es classificava per a disputar el nacional absolut d’hivern en piscina de 25 metres.
Tot i que estava classificada per a disputar les 3 proves d’esquena, Júlia, per motius d’organització acadèmica, va decidir renunciar a nadar els 50 esquena que es disputaven divendres 16. 

Dissabte 17 va participar en els 100 esquena, junt a les millors especialistes nacionals absolutes, fent una marca de 1.06.63 E.


Diumenge 18 va disputar el 200 esquena, amb un temps de 2.23.04 E.


La seua entrenadora estava satisfeta dels resultats de Júlia tenint present que el campionat li coincidia amb els exàmens de segon de batxillerat, amb l’evident interferència que això li havia condicionat en la planificació de la preparació esportiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada