27 ANYS D'HISTÒRIA

dissabte, 10 de febrer del 2018

CAMPIONAT D’ESPANYA MÀSTER D’HIVERN A MÀLAGA

Des del 1 al 4 de Febrer de 2018 va tindre lloc a Màlaga el campionat Màster d’hivern en piscina de 25 metres.
El CNB va estar representat amb un grup de 5 nedadors: Idoia Vinaiza, Eloy Vinaiza, Miguel Piñana, Susana del Olmo i Jordi Curto.

EQUIP MÀSTER DEL CNB AL CAMPIONAT NACIONAL DE MÀLAGA

Tots 5 competiren, amb gran il·lusió i entusiasme en diverses distàncies i estils.

Esportivament, cal destacar, especialment, els resultats de Susana del Olmo, que va aconseguir 2 subcampionats nacionals, en la categoria d’edat de 25 a 29 anys, als 50 braça, amb 35,43 E i als 100 braça amb 1.17.29 E i els de Miguel Piñana, que es va proclamar campió nacional en la mateixa categoria d’edat, de 25 a 29 anys, a la prova del 200 esquena amb 2.11.12 E.

SUSANA DEL OLMO I MIGUEL PIÑANA

És important significar, el bon nivell de les marques aconseguides per Miguel i per Susana, en eixes i en altres proves, que els hagueren suposat poder classificar-se per a disputar el campionat autonòmic absolut de la comunitat valenciana, que va  tindre lloc, a les mateixes dates, a Castelló.
Son resultats que demostren el grau d’implicació competitiva que tenen els nostres nedadors màster, en general, alguns dels quals podran ajudar molt al club natació Benicarló a la propera copa autonòmica de clubs del mes d’abril.