27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 4 de febrer del 2018

CAMPIONAT AUTONÒMIC, JÚNIOR I ABSOLUT, D’HIVERN DE LA COMUNITAT VALENCIANA: EXTRAORDINÀRIA ACTUACIÓ DE JÚLIA BARRACHINA


El cap de setmana del 03-04.02.2018 a la piscina olímpica de Castelló va tindre lloc el campionat autonòmic valencià absolut i júnior d’hivern, amb la participació dels millors nedadors dels equips de la comunitat.

EQUIP CNB

El Club Natació Benicarló, dirigit per Myriam Martínez, va presentar un equip format per 6 nedadors que tenien les corresponents marques mínimes per a poder participar.
Els nedadors benicarlandos foren: Ester Segura, Maria García, Júlia Barrachina, Marina Segura, Raul Carbó i Sergi Saura.

EQUIP DE RELLEUS FEMENÍ: MARIA, JÚLIA, MARINA I ESTER

En total varen disputar 17 proves individuals i 3 de relleus.

SERGI I RAUL, ELS XICS

En conjunt, tingueren una bona actuació global i alguns nedadors aconseguiren millorar marques personals. Varen mantindre un molt bon ambient entre ells durant tota la competició i lluitaren de valent als relleus amb gran esperit d’equip.

JÚLIA, CAMPIONA AUTONÒMICA ABSOLUTA 200 ESQUENA

Especialment destacada va ser l’actuació de la nedadora Júlia Barrachina que va aconseguir una fita històrica per al Club Natació Benicarló en un campionat autonòmic absolut: va proclamar-se campiona absoluta als 200 esquena, subcampiona absoluta als 50 i als 100 esquena i campiona júnior als 100 i 200 esquena. En total, 5 medalles individuals, 3 d’or i 2 de plata.
JÚLIA, SUBCAMPIONA ABSOLUTA 100 ESQUENA
Júlia va ratificar les seues mínimes nacionals als 100 i 200 esquena i va batre els rècords històrics del club dels 50 esquena (31.69 E), dels 100 esquena (1.07.42 E) i dels 100 lliures (1.02.54 E).
JÚLIA, SUBCAMPIONA ABSOLUTA 50 ESQUENA
Després de la seua brillant demostració, es va incrementar la polèmica entre els aficionats presents a la competició, sobre la seua absència en la convocatòria de la selecció valenciana júnior per al proper campionat nacional per comunitats autònomes. I es que, sorprenentment, el seleccionador de la federació valenciana, tot i que Júlia és la primera al rànquing júnior de la comunitat en totes les proves d’esquena, deixarà a casa a la campiona valenciana dels 100 i 200 esquena júnior, en el millor moment de forma de la seua vida esportiva.

 JÚLIA, CAMPIONA JÚNIOR 100 ESQUENA

JÚLIA, CAMPIONA JÚNIOR 200 ESQUENA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada