27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 12 de febrer del 2017

CONTROL PROVINCIAL 4 A VINARÒS-CASTELLÓ 11-12.02.2017 AMB MÍNIMA NACIONAL DE JÚLIA BARRACHINA, ALS 200 LLIURES.


El passat cap de setmana, 11-12 de febrer, a les piscines de 25 metres de Vinaròs i Castàlia (Castelló), va tindre lloc el control provincial 4. La sessió de dissabte es va disputar a la piscina de Vinaròs i, la de diumenge, a la veterana piscina castàlia de Castelló.
El club Natació Benicarló, dirigit per Myriam Martínez, va presentar un equip format per 12 nedadors: Gemma Labèrnia, Maria Garcia, Blanca Pérez, Ester Segura, Marina Segura, Laura Jiménez, Júlia Barrachina, David Curto, Oscar García, David García, Dídac Saura i Joan Martín.

EQUIP CNB, A LA PISCINA DE VINARÒS
Aquest control era el darrer abans dels campionats d’hivern però, per coincidir amb època  acadèmica d’exàmens, no va poder ser preparat en les millors condicions per una bona part dels nedadors del club. Tot i això, hi hagueren algunes actuacions importants entre els de Benicarló.

JÚLIA BARRACHINA
Destacada actuació de Júlia Barrachina, que va guanyar els 100 esquena i va ser segona als 100 i 200 lliures. Als 200 lliures, on, per a part del públic, en una arribada apretada, hauria d’haver estat la guanyadora també, va aconseguir la mínima nacional júnior de la prova i va batre el rècord històric del club de la distància, amb uns molt bons 2.10.97 M.
Gemma Labèrnia, per la seua part, va guanyar els 50 braça i va ser segona als 50 lliures.
Segons llocs, també, per a David Curto, als 200 papallona; Laura Jiménez, als 50 esquena; Joan Martín, als 50 esquena i Maria García, als 100 papallona.
Cal esmentar la bona actuació de David García, que aconseguia, per primer cop a la seua carrera, baixar del minut als 100 lliures, amb 59.66 M.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada