27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 27 de febrer del 2017

CAMPIONAT AUTONÒMIC ABSOLUT D’HIVERN ELX 26-27.02.2017, AMB 5 MEDALLES I NOVA MÍNIMA NACIONAL DE JÚLIA BARRACHINA.


El passat cap de setmana, 26-27 de febrer, a la piscina olímpica del pavelló Esperanza Lag d’Elx, es va disputar el campionat absolut/júnior d’hivern de la comunitat valenciana.


El club Natació Benicarló, dirigit per Miryam Martínez, va presentar un equip format per 4 nedadores de categoria júnior: Júlia Barrachina, Gemma Labèrnia, Maria García i Gemma Rillo.
Altres 5 nedadors benicarlandos, amb mínimes per a poder participar, renunciaren a inscriure’s, per diverses raons, i no es desplaçaren a Elx per a disputar la competició.


En qualsevol cas,  tot i la reduïda representació del club, les nedadores presents tingueren una actuació molt bona.


Als relleus 4x100 estils de categoria júnior femenina, les 4 nedadores benicarlandes (Barrachina, esquena; Labèrnia, braça; Garcia, papallona i Rillo, crol) aconseguiren la medalla de bronze autonòmica, en una emocionant prova on estigueren raspant el subcampionat autonòmic fins el final, amb una marca de 4.47.39 E.



Individualment, Gemma Labèrnia va aconseguir la plata als 50 braça absoluts, amb una estupenda marca de 34.98 E i el bronze als 100 braça júnior amb un temps de 1.18.14 E; 






Júlia Barrachina, va ser bronze júnior als 100 esquena, amb 1.09.77 E (marca que milloraria a la primera posta del relleu d’estils, on va fer 1.09.50 E) i bronze júnior, també, als 200 esquena, prova on amb un bon temps de 2.29.48 E, va obtindre una nova mínima nacional júnior i va batre, per 2 seg, el rècord històric del club natació Benicarló en la distància.


Maria Garcia, per la seua part, va aconseguir una meritòria 4ª posició als durs 200 papallona júnior.
En resum, una molt satisfactòria actuació de l’equip benicarlando.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada