27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dimarts, 22 de març del 2016

GEMMA LABÈRNIA VA DISPUTAR LA FINAL C DELS 50 BRAÇA AL CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT, OPEN DE PRIMAVERA


Dilluns 21 de Març a la piscina olímpica del club Natació Sabadell la jove benicarlanda de 14 anys, Gemma Labèrnia, va participar al campionat nacional absolut, open de primavera, en la prova dels 50 braça.



Aquest és el campionat on es fa la selecció de l’equip olímpic espanyol i on, naturalment, participen les màximes figures de la natació nacional.
És la segona vegada, en la història del club Natació Benicarló, que un nedador del club aconsegueix classificar-se per a participar en el que és el campionat d’Espanya més important de cada 4 anys.
El campionat va despertar gran interès entre els aficionats benicarlandos que el pogueren seguir en directe perquè es va retransmetre per la TV nacional.
El gran treball que duen a terme els tècnics, junt a l’esforç del joves nedadors benicarlandos, fan possible portar, així, el nom de Benicarló per les piscines de tota la geografia nacional.



Gemma, que era una de les nedadores més joves del campionat, va tindre una actuació estupenda ja en les sèries classificatòries del matí dels 50 braça. Va nedar la seua prova amb un temps de 34.84 E, nou rècord del club natació benicarló i es va classificar brillantment per a la final C de la vesprada.

Ja a la final C, reservada per a menors de 19 anys, Gemma va tornar a fer una gran marca de 34.69 E, millorant el seu temps del matí (altre cop, rècord del club) i tancant la seua actuació al campionat amb molt bones sensacions.



Per a la seua entrenadora i per a tots els membres del club natació Benicarló, va ser una jornada inoblidable d’entusiasme i emoció.


Per a la nedadora, que va estar dirigida per la seua entrenadora Myriam Martínez, va ser una gran experiència i un gran premi poder estar compartint piscina amb els nedadors més importants del país, com la medallista olímpica Mireia Belmonte;  la gran bracista Jessica Vall i la nova estrella de la natació nacional, Hugo González de Oliveira.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada