27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 7 de març del 2016

CAMPIONAT AUTONÒMIC INFANTIL D’HIVERN: GRAN RESULTAT DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ A LA NUCIA, AMB 2 MEDALLES D’OR I 2 DE PLATA

El cap de setmana del 5-6 de Març, a la piscina de 25 m de La Nucia va tindre lloc el campionat infantil d’hivern de la comunitat valenciana.

El club Natació Benicarló, a les ordres de l’entrenadora Myriam Martínez,  va presentar un equip de 6 nedadors: Sergi Saura, Raul Carbó, Maria García, Gemma Labèrnia, Júlia Barrachina i Laura Jiménez.
L’actuació global de l’equip va ser molt bona, aconseguint els 6 components millores de marques personals generalitzades.

Individualment, va estar especialment brillant Gemma Labèrnia, que es va proclamar doble campiona autonòmica als 100 I 200 braça i que, a més, a més, va aconseguir una mínima nacional als 50 lliures on va ser la 5ª clasificada.

Júlia Barrachina, per la seua part, va ser subcampiona autonòmica als 100 esquena i va ser 5ª classificada als 100 lliures.

L’equip femení dels 4x100 estils (Júlia Barrachina, Gemma Labèrnia, Maria García, Laura Jiménez), en una fabulosa carrera, va aconseguir una valuosíssima medalla de plata, a menys d’un segon de poder guanyar l’or.

En resum, un gran campionat dels nostres nedadors que demostraren que s’ha de tindre molt present a l’equip benicarlando en la natació valenciana.