27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 22 de febrer del 2015

BONA ACTUACIÓ DELS ALEVINS DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ AL CAMPIONAT AUTONÒMIC D’HIVERN DE BENICARLÓ, ON SERGI SAURA ES VA PROCLAMAR CAMPIÓ ALS 100 I 200 LLIURES.

Els dies 21-22 de febrer, a la piscina municipal de Benicarló, es va disputar el campionat autonòmic aleví d’hivern per als nedadors de la província de Castelló.
El club Natació Benicarló va presentar, a casa, davant de la seua afició, un potent equip de 13 nedadors, dirigits per Myriam Martínez.
Formaren part de l’equip: Sara Vea, Eva Valdearcos, Blanca Zorrilla, Raul Carbó, Oriol Lluch, Sergi Saura, David García, Marta Cheto, Paula Falcó, Laura Verge, Óscar García, Joan Martí i Sara Troncho.

EQUIP ALEVÍ CNB

Les actuacions més brillants foren les de: Sergi Saura, que es va proclamar campió als 200 lliures i als 100 lliures, prova on va baixar per primer cop del minut a la seua carrera esportiva, amb 59.01 M; els segons llocs de Óscar García als 100 i 200 esquena i de Raul Carbó als 100 i 200 braça; i les terceres posicions de David García, als 400 lliures; de Joan Martín, als 200 estils; de Sara Vea, als 200 lliures i d’Eva Valdearcos, als 100 papallona. Els equips de relleus masculins del CN Benicarló foren segons als 4x100 lliures i als 4x100 estils.