27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 15 de febrer del 2015

BONA ACTUACIÓ DE L’EQUIP DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ AL CAMPIONAT AUTONÒMIC ABSOLUT AMB ESPECTACULAR MÍNIMA NACIONAL D’HIVERN ALS 200 BRAÇA DE GEMMA LABÈRNIA.


El cap de setmana del 14-15 de Febrer va tindre lloc a Castelló, en piscina de 50 metres, el campionat absolut d’hivern de la comunitat valenciana. Els millors nedadors de la comunitat, sense distinció per categories d’edat, es disputaren els llocs d’honor dintre de la natació valenciana.
El Club Natació Benicarló, dirigit per Myriam Martínez va presentar un equip format per 9 nedadors: Gemma Labèrnia, Carla Fresquet, Ester Segura, Irene Sorando, Nerea Sorando, Clàudia Barrachina, Júlia Barrachina, Marta Valdearcos i Marc Vea.

 EQUIP CNB DISSABTE 14

GEMMA LABÈRNIA, MÍNIMA NACIONAL D'HIVERN 200 BRAÇA

Les actuacions més destacades correspongueren a: Gemma Labèrnia, la jove bracista de l’equip (13 anys) va fer la carrera més brillant de la seua vida esportiva, fins ara, aconseguint una cinquena posició absoluta als 200 braça amb uns fantàstics 2:50:76 E que, a més a més,  li suposaven superar en 2 seg la difícil mínima nacional d’hivern; Nerea Sorando va fer la cinquena posició als 100 esquena i va tornar a batre el seu rècord del club als 200 esquena i també va batre el dels 200 estils; Irene Sorando va ser 4ª als 100 papallona i 5ª als 200 papallona i va batre el seu rècord del club als 50 papallona; l’infantil Júlia Barrachina (13 anys) va millorar també la seua marca als 200 esquena i va estar propera de la mínima nacional dels 100 esquena.

RELLEU 4 X100 ESTILS FEMENÍ

En conjunt, l’equip femení del Club Natació Benicarló va obtindre la 8ª posició absoluta entre tots els equips de la comunitat. Una molt meritòria classificació d’un equip molt jove que contava amb un 50% de nedadores de categories inferiors (infantil i júnior).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada