27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 12 de juny del 2023

TROFEU DELFÍN A SEDAVÍ 10-11.06.2023; TRAVESSIA PORT SAPLAYA 10.06.2023; TRAVESSIA DEL FORTÍ A VINARÒS 11.06.2023


 

XI TROFEU DELFIN, PISCINA OLÍMPICA DE SEDAVI (VALÈNCIA),  10 I 11 DE JUNY

De nou un cap de setmana d’elevada activitat per al Club Natació Benicarló, amb presencia benicarlanda en fins a tres proves diferents.

Aquest cap de setmana tingué lloc a la piscina olímpica de Sedaví l’onzena edició del Trofeu Delfín que va comptar amb la presència de fins a 32 clubs de tota Espanya. L’equip dirigit per Carla Cornelles estigué format per 9 nedadors, Zoe Ibáñez, Javier Bosqued, Ana Roca, Julia Roca, Clara Salvador, Anna Drago, Llum Segarra, Alonso Escuder i Yeray Ibáñez. 




El trofeu disputat en la sempre complicada piscina llarga va servir de posada a punt per a competir en els campionats autonòmics d’estius que es celebraran en les properes setmanes. 

Individualment cal destacar l’actuació d’Alonso Escuder,  nedador de la categoria Aleví que va aconseguir pujar al podi en dos ocasions, proclamant-se campió en la prova de 50 esquena (35,52 E) i obtenint una medalla de plata als 50 Lliures (30,65 E). 

 

TRAVESSIA PLATJA DEL FORTÍ DE VINARÒS, 11 DE JUNY 

Diumenge 11 de juny es va disputar la 27na Travessia Platja del Fortí de Vinaròs, prova puntuable per al trofeu Diputació d’aigües Obertes i Circuit Autonòmic d’Aigües Obertes. 

Els benicarlandos presentaren un complet equip de 15 nedadors format per Llum Segarra, Neus Segarra,Jordi Curto, David Curto, Ana Roca, Alex López, Jaume Ibáñez, Elena Lores, Alicia Gilabert, Damian Vidal, Arturo Segarra, Fernando Arnau, Marc Sánchez, Damian Vidal i Paula Bretó.



Els nedadors van tindre que cobrir una distància de 3.250 metres entre la platja del Clot i la platja del Fora Forat, el fantàstic estat de la mar va fer que la prova tot i la distància fora molt ràpida. 



Individualment s’obtingueren diversos podis per categories. Paula Bretó va ser 1ra Màster B, Alicia Gilabert2na Màster D, Jordi Curto 3r Sènior i Damian Vidal 3r Màster D.

 

III TRAVESSIA A NADO MARINA PORT SAPLAYA (ALBORAIA) 10 JUNY 2023

Dissabte 10 de juny Paula Bretó es va desplaçar fins a la urbanització de Port Sa Playa a València per nedar en la prova puntuable per al Circuit Autonòmic d’aigües obertes.




La prova organitzada per l’Associació Voluntaris de la Mar constava de 6 km que discorrien de forma paral·lela de la costa. Paula Bretó en 1 hora 50 minuts finalitzant en segona posició de la categoria Màster +40.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada