27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 15 de maig del 2023

TROFEU SANT PASQUAL A VILAREAL 13.05.2023 I TRAVESSIA OCEANMAN COSTA AZAHAR A BENICÀSSIM 14.05.2023


LIII TROFEU SANT PASQUAL, PISCINA YUREMA REQUENA, VILA-REAL, 13 DE MAIG

Cap de setmana d’intensa activitat per al Club Natació Benicarló, en especial per a l’equip infantil i junior que va demostrar novament la seua implicació participant en les dues competicions programades. 

El dissabte tingué lloc a Vila-real una nova edició del Trofeu Sant Pasqual, un trofeu històric i referència de la natació de Castelló. L’equip dirigit per Carla Cornelles estigué format per 8 nedadors, Zoe Ibáñez, Elia Roig, Ana Roca, Julia Roca, Clara Salvador, Anna Drago, Llum Segarra i Yeray Ibáñez. 




Sense opcions de poder disputar la part alta de la general per equips donat els pocs efectius de l’equip benicarlando (8) front als més de 40 d’alguns equips, els nostres van realitzar una de les millors actuacions de la temporada en el balanç global amb millores de totes les marques personals. 

Individualment cal destacar l’actuació de Julia Roca que va aconseguir pujar al podi en dos ocasions, obtenint la medalla de bronze al 50 esquena (37.81 M) i als 200 Lliures (2.29,01 M) obtenint amb aquesta última prova una nova mínima autonòmica. 

D’altra banda Llum Segarra i Zoe Ibáñez obtingueren mínimes per a poder participar al Trofeu Delfin i quedant-se prop de les marques mínimes per a participar en l’autonòmic. 


TRAVESSIA OCEANMAN SPRINT COSTA AZAHAR, BENICÀSSIM, 14 DE MAIG. 

El diumenge 14 de maig el Club Natació Benicarló va inaugurar la temporada d’aigües obertes amb la Oceanman Costar Azahar celebrada a Benicàssim, prova puntuable per al trofeu Diputació d’aigües Obertes i Circuit Autonòmic d’Aigües Obertes. 

Els benicarlandos presentaren un complet equip de 16 nedadors infantils, juniors i màsters format per Yeray Ibáñez, Julia Roca, Clara Salvador, Llum Segarra, Jordi Curto, David Curto, Ana Roca, Alex López, Javi Roca, Jaume Ibáñez, Elena Lores, Alicia Gilabert, Damian Vidal i Arturo Segarra.



Els nedadors van tindre que cobrir una distància de 2.000 metres en una prova on l’estat de la mar va afegir un plus de duresa a la travessia. Els benicarlandos realitzaren una fantàstica actuació obtenint dos podis absoluts. Yeray Ibáñez va ser subcampió masculí amb un temps de 27’33 i Julia Roca subcampiona en categoria Femenina cobrint els 2000 metres amb 31’17.

A més es van aconseguir nombrosos podis per categories, destacant el triplet aconseguit en la categoria junior femenina amb Clara Salvador (3ra), Llum Segarra (2na) i Julia Roca (1ra), en la categoria Junior Masculina Yeray Ibáñez s’alçava amb l’or. A la categoria Màster 20 Jordi Curto va finalitzar en 2na posició, en Màster 40 Paula Bretó va ser subcampiona i en Màster 60 Damian Vidal i Alicia Gilabert va ser segons en les seues categories respectives. 

Amb aquests resultats el Club Natació Benicarló arranca de forma immillorable el Trofeu Diputació d’aigües Obertes amb valuosos punts per a començar liderant la general per equips. 

 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada