27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 16 d’octubre del 2022

PRIMERA JORNADA LLIGA INFANTIL i CONTROL JUNIOR CASTELLÓ 15-16.10.2022


El Club Natació Benicarló ha començat la temporada 2022-23 amb la primera competició de l’any, on el grup infantil i junior es va desplaçar el cap de setmana del 15 al 16 d’octubre a la piscina olímpica de Castelló en la primera jornada de lliga i control de marques. 

L’equip entrenat per Carla Cornelles i Miryam Martínez va estar format per 7 nedadores i nedadors; Clara Salvador, Julia Roca, Ana Roca, Llum Segarra, Zoe Ibáñez, Yeray Ibáñez i Elia Roig. 



Tot i ser la primera competició de la temporada on encara s’està agafant el ritme de competició, i amb el condicionant afegit de que per tercera temporada els entrenaments queden disposats per la necessitat de desplaçar-se fora de Benicarló a conseqüència d’un etern tancament de la piscina municipal del que no s’albira la seua reobertura. Es van obtindre molt bones sensacions amb una rebaixa generalitzada de marques personals. 

L’equip infantil va disputar la prova obligada dels 200 esquena on cal destacar la marca de Clara Salvadoramb un temps de 2.53.03 M. Pel que fa a la resta de proves Julia Roca i Ana Roca van aconseguir realitzar la marca mínima autonòmica al 50 lliures amb uns temps de 31.35 M i 32.26 M. Finalment cal destacar els 1.20,43 M de Clara Salvador en el 100 esquena que l’apropen a la mínima. 

Doble jornada de competició per al Club Natació Benicarló la setmana propera. L’equip Màster es desplaçarà el dia 22 d’octubre a la Piscina Provincial per a la 1a jornada de la Lliga Promoció, mentre que  l’equip aleví i benjamí el diumenge 23 iniciaran la temporada a la Piscina Servol amb la primera jornada de lliga. 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada