27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 15 de maig del 2022

SISENA JORNADA LLIGA ALEVÍ-BENJAMÍ A VINARÒS 14.05.2022 I OCEANMAN COSTA AZAHAR A BENICÀSSIM 15.05.2022


Cap de setmana amb activitat per al Club Natació Benicarló, on l'equip d'aigües obertes va participar el diumenge en la Oceanman Costa Azahar a Benicàssim. 

 

Aquesta prova puntuable per al Trofeu Diputació d’Aigües Obertes dona a la temporada de travessies. En aquesta ocasió els nedadors van tindre que completar 2.000 metres des de la Platja Voramar fins a la Torre de Sant Vicent.

 


Per a aquesta travessia el Club Natació Benicarló va presentar un equip de 15 nedadors conformant una barreja de joventut i veterania amb ganes de donar molta guerra. L'equip va ser (Julia Roca, Anna Drago, Clara Salvador, Llum Segarra, Yeray Ibáñez, Jordi Curto, Ana Roca Cervera, Dani Sorlí, Paula Bretó, Fernando Arnau, Javi Roca, Jaime Ibáñez, Raúl López, Elena Lores i Damián Vidal). 

 

L'actuació global de tots ells va ser magnífica, i més tenint en compte que era la primera experiència amb el neoprè per alguns. 

 



Individualment van aconseguir un bon grapat de podis i resultats destacats. Yeray Ibáñez va ser primer en cat Júnior, Julia Roca tercera en cat Júnior i quarta a la general, Ana Roca va finalitzar segona en categoria Sènior, mentre que Paula Bretó va ser campiona de la categoria Màster i cinquena a la general i, finalment, Jordi Curto malgrat no aconseguir podi en la seua categoria va finalitzar a la 5na posició en la general. 

 

6Na JORNADA LLIGA BENJAMÍ I ALEVÍ

 

La vesprada anterior va ser el torn dels més joves del Club que van competir a la piscina Servol de Vinaròs. 

 

L’equip Benicarlando va estar format per Ana Roca Mora, Zoe Ibáñez, Javier Bosqued, Alonso Escuder, Christian Castillo i Loft Mawad. 

 


Els nadadors van enfrontar-se a un programa de proves exigents com són el 100 Papallona, 800 Lliures i 100 Braça. 

 

En quan a les actuacions individuals destacar a Alonso Escuder que va ser primer en la prova de 100 papallona amb un temps de 1.48.63 M i segon al 100 Braça amb 1.53.15 M.

 

 

—--

Pròximes competicions:

4na jornada Lliga promoció Màster 21 de Maig (Piscina Olímpica Castelló). 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada