27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 17 d’octubre del 2021

PRIMERA JORNADA LLIGA INFANTIL – PRIMER CONTROL JUNIOR-ABSOLUT. CASTELLÓ 16 I 17 D’OCTUBRE DE 2021.


Aquest cap de setmana es va iniciar la temporada de piscina amb la primera jornada de Lliga Infantil i 1r control junior i absolut que va tindre lloc en la Piscina Municipal Olímpica de Castelló.

En aquest control van participar un total de 9 clubs provinents de la província de Castelló i València. El Club Natació Benicarló va estar representat per 8 nedadors: Clara Salvador, Julia Roca, Alba Rodríguez, Yeray Ibáñez, Alicia Harris, Joana Bel, Henar Àvila i Llum Serret. Amb Carla Cornelles com a entrenadora de l’equip.



L’actuació dels nedadors en les seues proves va estar condicionada per unes marques pròpies de l’inici de temporada i sobretot per les poques sessions d’entrenament en aigua que s’han pogut realitzar perquè l’equip continua, i van 83 setmanes seguides, sense poder entrenar a la piscina municipal de Benicarló.

Encara així, es van rebaixar algunes marques i es van produir alguns resultats destacables. Llum Serret va quedar en segon lloc als 50 lliures (29.05 M), tercera als 100 lliures (1.06,03 M) i quarta  en el 50 Papallona amb una molt bona marca (31.44 M). Per la seua part Henar Àvila va finalitzar en quarta posició 100 lliures (1.06,48 M).

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada