27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 28 de juny del 2021

COPA DE CLUBS DE PRIMERA DIVISIÓ A CASTELLÓ 26-27.06.2021


El darrer cap de setmana del  26-27  de juny, l’equip del Club Natació Benicarló va participar a la piscina municipal de Castelló en la copa autonòmica de clubs de primera divisió. 

Enguany, després de la desfeta esportiva provocada per la COVID en molts clubs de la comunitat, les categories s’han hagut de reestructurar perquè ha hagut clubs que s’han donat de baixa de la competició.

El Club Natació Benicarló que ha tingut el hàndicap extra del tancament de la piscina municipal, des de fa més d’un any, per raons no directament relacionades amb l’esport, es va trobar amb el repte de participar en la primera divisió autonòmica amb un equip amb moltes baixes significatives respecte als nedadors dels anys previs. 

Tot i això, va decidir participar i competir amb els nedadors que actualment continuen entrenant i lluitant pel nostre club, superant les precàries condicions que tenen per a fer-ho. L’equip va tindre també el reforç d’un grapat de nedadors veterans, que no han dubtat en ajudar quan se’ls ha demanat el seu suport.

Finalment, varen obtindre la sisena posició, que, amb la distribució actual, els permetrà conservar la categoria la propera temporada. 


EQUIP DEL CNB 26.06.2021

Els 24 components de l’equip, dirigit pels tècnics Carla Cornelles i Dani Sorlí, varen ser: Paula Bretó, Miguel Piñana, Susana del Olmo, Paula Saura, Joan F Barrachina, Jordi Curto, Dídac Saura, Sergi Saura, Júlia Barrachina, Llum Serret, Hèctor Castillo, Diego Pérez, Henar Àvila, Joana Bel, Alicia Harris, Óscar Balaguer, David Balaguer, Alba Rodríguez, Anna Drago, Sara Martín, Rafa Vinuesa, Julia Roca, Elia Roig i Yeray Ibáñez. 


EQUIP FEMENÍ CNB 26.06.2021

EQUIP DE RELLEUS MASCULÍ 26.06.2021

Els aficionats pogueren seguir la competició retransmesa en streaming per estar encara vetada l’entrada de públic per raons de la COVID a la piscina de Castelló. 

Es van aconseguir mínimes autonòmiques i millores de marques personals, especialment significatives en el grup dels nedadors debutants i també algunes  bones marques dels nedadors veterans que s’acostaren o, inclús,  milloraren, als seus millors registres històrics al club. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada