27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 27 de gener del 2020

CONTROL PROVINCIAL 4 A BENICARLÓ 25-26.01.2020


El passat cap de setmana, a la piscina municipal de Benicarló, va tindre lloc el quart control provincial. 
El CNB, dirigit per Miryam Martínez, va presentar un equip de 24 nedadors: Henar Àvila, Llum Serret, Sara Troncho, Clara Salvador, Diego Pérez, Maria Verge, Paula Nutu, Marta Valdearcos, Marina Segura, Noemí Verge, Maria Verge, Elsa Martínez, Maria Ginesta, Sergi Saura, Alberto Añó, Dylan Villanueva, Alejandro Rodríguez, Houssain Fertil, David Balaguer, Óscar Balaguer, Joana Bel, Miguel Piñana, Alicia Harris i Susana del Olmo.


Va haver un bon grapat de mínimes autonòmiques i millores de marques personals.
Cal destacar, especialment, les actuacions de:
Henar Àvila, que va sorprendre amb una victòria als 50 papallona amb un gran temps de 31.56 M i que va fer unes molt bones marques als 50-100 i 200 lliures, pujant a les primeres posicions del rànquing històric del CNB i apropant-se a les mínimes nacionals de la seua edat.
Llum Serret, cada cop més fina, va fer uns bons temps als 100-200 esquena i als 100-200 lliures, marques amb les quals entra als primers llocs dels rànquings del CNB.
Sergi Saura, sempre combatiu en les distàncies curtes, va guanyar els 50 papallona.
Joana Bel, que aconseguia 2 mínimes autonòmiques, als 200 braça i als 400 lliures i Alicia Harris, que ho donava tot per a obtindre la seua primera mínima autonòmica de la temporada, en la prova dels 400 lliures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada