27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 28 d’octubre del 2019

PRIMER CONTROL PROVINCIAL A BENICARLÓ 26-27.10.2019



El cap de setmana del 26-27 d’Octubre varen començar les competicions de la nova temporada per als nadadors de les categories infantil-júnior i absoluta del Club Natació Benicarló.
Al primer control provincial de la temporada, disputat a casa, a la piscina municipal de Benicarló, en piscina de 25 metres, l’equip del CNB va presentar un equip molt nombrós.
Dirigits per Miryam Martínez, un total de 24 nedadors començaren la temporada davant la seua afició.


Formaren l’equip: Alejandro Martínez, Diego Pérez, David Balaguer, Houssain Fertil, Henar Àvila, Joana Bel, Alicia Harris, Noemí Verge, Elsa Martínez, Maria Verge, Miguel Piñana, Marta Valdearcos, Óscar García, Ferran Remolina, Marina Segura, Sara Troncho, Raul Carbó, David García, Dylan Villanueva, Llum Serret, Sergi Saura, Laura Verge, Clara Salvador i Maria Ginesta.
Cal esmentar el retorn a la competició, en categoria absoluta, de 2 nedadors històrics del club: Ferran Remolina i Marta Valdearcos que, junt al gran Miguel Piñana, li donaran eixe punt d’experiència que sempre va bé en un equip globalment molt jove.
També cal dir que es va produir el debut com a nedadora del Club Natació Benicarló de Llum Serret, una excel·lent crolista procedent del CN Vinaròs.
Com era d’esperar, al ser el primer test de la temporada, no va haver grans marques.
Els resultats més destacats dels benicarlandos foren les victòries de Marta Valdearcos, als 50 papallona, amb 33,36 M i de Llum Serret, als 100 lliures, amb  uns molt bons 1.01.70 M.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada