27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dimecres, 25 de setembre del 2019

ACTE DE CLOENDA DEL III TROFEU D’AIGÜES OBERTES DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ


El passat divendres 20 de setembre es va celebrar a Benicarló l’acte de cloenda i lliurament de trofeus del III Circuit d’aigües obertes Diputació de Castelló que s’ha dut a terme durant els mesos d’estiu a les platges de la nostra província.
Un total d’11 proves és disputarem en aquesta edició que començava a l’abril a Castelló i finalitzava a Moncofa el passat dia 18 d’agost. Pel mig, Vinaròs, Borriana, Almassora, Xilxes, Peníscola, Castelló, Orpesa, Benicàssim i Almenara, amb un total de quasi 25 km, en total, nadats.
L’acte, presentat pel periodista Raul Puchol,  tingué lloc al Magatzem de la Mar, edifici referent de la vinculació comercial i social de Benicarló amb la mar i comptà amb la presència de l’Alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i del regidor  d’esports Fernando Jovaní. També estigué present  l’Alcaldessa de la Vall d’Uixó i Diputada provincial d’Esports, Tania Baños. 



Quant als premis destaquem, individualment, als nadadors del CN Benicarló,  Jordi Curto i Marta Valdearcos que quedaren els Primers Classificats en  categoria sènior. 



En la categoria de clubs, el CN Benicarló quedà el Segon classificat, repetint la classificació de les dues anteriors edicions de la prova.
El trofeu d’aigües obertes Diputació de Castelló s’està consolidant com una prova important dins de les proves de natació en aigües obertes del nostre país. 
Des del CN Benicarló agrair a tots els nadadors i nadadores del club que han participat en aquest circuit en alguna o algunes de les proves disputades.

TEXT:
Jaume Ibañez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada