27 ANYS D'HISTÒRIA

dijous, 6 de juny del 2019

CAMPIONAT DE PROMOCIÓ DE RUTINES DE LA COMUNITAT VALENCIANA A CASTELLÓ 01-02.06.2019, AMB LES PRIMERES MEDALLES PER A LA NATACIÓ ARTÍSTICA DEL CNB

El cap de setmana del 01-02 de Juny, a la piscina olímpica de Castelló, va tindre lloc el campionat de promoció de rutines de la Comunitat Valenciana de natació artística.

El jove equip del CN Benicarló, dirigit per Verònica Soriano i Silvia Mata, auxiliades per Lara Ferrer, va presentar un total de 9 nedadores: Noray Sánchez, Mar Gómez, Patrícia Saura, Blanca Zorrilla, Alexandra Petrescu, Elsa Forés, Kiara Boix, Leire Rovira i Ana Cánovas.

Les infantils Patrícia, Blanca, Alexandra, Elsa i Kiara, tingueren una bona actuació en un coordinat exercici combinat.

Les Júnior, Leire Rovira i Ana Cánovas, estigueren raspant la medalla amb una quarta posició en l’exercici de duo de rutina lliure.

Noray Sánchez i Mar Gómez, en categoria prealeví, van aconseguir el bronze en el duo de rutina lliure. Són les primeres medalles que guanya la nova secció de natació artística del CNB i esperem que, en el futur, siguen moltes més.