27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 24 de febrer del 2019

SEGON FESTIVAL PREBENJAMÍ A BENICARLÓ 23.02.2019


Dissabte 23 de Febrer de 2019, a la piscina municipal de Benicarló es va fer la segona competició provincial de la temporada per a prebenjamins, amb la finalitat de que vagen agafant nocions del món de la competició.

 EQUIP PREBENJAMÍ CNB

Participaren xiquets de 10 clubs de la província: La Vall món d’aigua; Nados; Castàlia; Vilareal, Vilaswim, CN Benicarló, Lledó, Aquàtic, Onda i Albacora.
El CN Benicarló, dirigit pels tècnics Dani Sorlí i Carla Cornelles, va presentar un equip format per 19 nedadors: Hugo Marin, Jon Guarch, Roman Anglés, Aritz Echevarria, Zoe Ibáñez, Ana Roca, Ivana Valdearcos, Javi Rodríguez, Erik Rus, Vlad Chikrinsqui, Javier Bosquet, Victor Querol, Iker Soriano, Lott Mawat, Héctor Renovell, César Renovell, Alonso Escuder, Xabi Abasolo i Balma Roig. 

EQUIP "PIRATA" PREBENJAMÍ CNB 
Els nedadors disputaren unes proves de crol, braça, papallona i exercicis combinats de peus, de diferents distàncies, segons edats.
La competició va deixar molt satisfet al nombrós públic que omplia les grades de la municipal. En acabar, va haver una agradable xocolatada amb fogasses donades gentilment pel forn d’Àvila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada