27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 28 de gener del 2019

CAMPIONAT PROMOCIÓ DE FIGURES DE NATACIÓ ARTÍSTICA, GANDIA 26-27.01.2019



El cap de setmana del 26-27  de Gener, a la piscina de Gandia, es va disputar el campionat promoció de figures de natació artística amb participació de 5 nedadores del nostre club Natació Benicarló dirigides per les entrenadores Silvia Mata i Verònica Soriano en el debut oficial en la competició de la nova secció de natació artística del Club Natació Benicarló. A Gandia, es reuniren prop de 300 participants de tota la comunitat.


Les esportistes benicarlandes, que competien en diverses categories d’edat, foren: Noray Sánchez (Benjamí); Elsa Forés (Aleví); Alexandra Petrescu (infantil); Patrícia Saura (infantil) i Blanca Zorrilla (infantil). 
Tot i ser el primer cop que el CN Benicarló participava en la disciplina artística, els resultats foren molt esperançadors, amb unes actuacions molt bones tenint presents els 2 mesos que porten entrenant. 


Cal esmentar la sisena posició de Noray Sánchez com a resultat més destacat, en una categoria d’edat on hi havia 60 participants. 
També va participar un altra nedadora benicarlanda, Lucia Sayago, que nada pel club Azahar sincro de Castelló però que ja entrena, alguns dies, amb les nostres nedadores en la piscina municipal de Benicarló.
Un altra nedadora de Benicarló, que també participa per club Azahar, Sara Sánchez, va competir, de forma exitosa, a Albacete aconseguint classificar-se per a nivell nacional i participarà, també, al proper campionat autonòmic del mes de Febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada