27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 29 d’octubre del 2018

COMENCEN LES COMPETICIONS DE LA TEMPORADA AMB EL PRIMER CONTROL PROVINCIAL A BENICARLÓ 27-28.10.2018


El passat cap de setmana, 27-28 d’Octubre de 2018, a la piscina municipal de Benicarló començaren oficialment les competicions de la nova temporada de natació.
Amb participació de 127 nedadors de 9 clubs, en 2 sessions, els esportistes tornaren a provar les seues forces amb ganes renovades.

EQUIP CNB DISSABTE 27
El CN Benicarló, dirigit per Miryam Martínez, va presentar un equip format per 23 nedadors: Júlia Barrachina, Marina Segura, Henar Àvila, Maria Garcia, Blanca Pérez, Sara Troncho, Clara Salvador, Noemí Verge, Maria Verge, Alejandra Oroian, Andrea Nutu, Patrícia Saura, Clàudia Barrachina, Gemma Rillo, Sergi Saura, David Garcia, Òscar Garcia, Raul Carbó, Hèctor Castillo, Dylan Villanueva, Diego Pérez, Adrian Adell i Aitor Gil.

MEMBRES DE LA JUNTA DEL CNB QUE PREPAREN LA PISCINA PER  A LA COMPETICIÓ

En la primera competició de la temporada, encara que els nedadors, lògicament, no tenen un estat de forma òptim, ja hagueren algunes marques interessants.
Destacar el retorn a la competició d’Adrian Adell i de Patricia Saura, que, esperem, vagen recuperant el tó competitiu. 

JÚLIA BARRACHINA, 4 VICTÒRIES 
Els resultats més destacats, de l’equip benicarlando, foren les victòries de Júlia Barrachina als 200 lliures, 100 esquena, 50 esquena i 200 estils; de Clàudia Barrachina, als 50 lliures i als 100 estils; de David Garcia, als 400 lliures i de Maria Garcia, als 50 papallona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada