27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dimecres, 5 de setembre del 2018

COMENÇA LA TEMPORADA AL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ AMB NOVA SEU SOCIAL I NOU ORGANIGRAMA TÈCNIC

La temporada 2018-2019 comença al club Natació Benicarló amb novetats organitzatives.
En primer lloc, el club estrena una nova seu social a les instal·lacions del port de Benicarlóal local PB1, al costat de la piscina de lescoleta de natació del Club.


A la nova seu es podran fer, a partir dara, tots els tràmits administratius que afecten als  nedadors i als socis i, també, les reunions de la junta directiva i de lequip tècnic-administratiu. 

En segon lloc, cal comunicar que la junta directiva del club ha reorganitzat lestructura tècnica i administrativa.
La finalitat principal ha sigut millorar la coordinació entre les diferents categories i grups dentrenament i competició, en un club que, per a la present temporada, 
supera, de llarg, els 450 nedadors, entre totes les categories.


Els entrenadors dels equips de competició  seran Miryam Martínez, amb dedicació preferent per a les categories dedat superiors, i Dani Sorlí, amb dedicació prioritària per a les categories més joves (benjamí i aleví).
Dani Sorlí comptarà amb el suport de Carla Cornelles per a la preparació deixos grups de nedadors de les categories inferiors.
A lescoleta del club, seguiran al timó Isabel Muñoz Merche Senar, ajudades per Adrián Adell, responsables de  la veritable base de nedadors del club. 
Hi haurà una coordinadora de tots els grups, Janina Rodríguez, amb funcions administratives.
La junta directiva espera que aquests canvis organitzatius donen un nou impuls i generen molta il·lusió de cara a afrontar els reptes competitius de la nova temporada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada