27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 6 d’agost del 2018

TRAVESSIA ROTOTOM DE BENICÀSSIM 04.08.2018

Dissabte 04.08.2018, amb una mar calmada i molt bon temps, es va celebrar la travessia Rototom de Benicàssim, setena prova puntuable per al trofeu d’aigües obertes de la Diputació de Castelló, sobre una distància de 2000 metres.

Els participants del Club Natació Benicarló foren: Javier Vicente, Damián Vidal, Jordi Curto, David Curto, Dani Sorlí, Alicia Gilabert, David Esteller, Fernando Arnau i Jaime Ibàñez.
L’alt nivell dels participants va posar les coses difícils als nedadors benicarlandos i el club Natació Castàlia va retallar distàncies amb el CNB en la lluita per la segona posició per equips en la classificació general, on marxa destacat el Vilaswim de l’olímpic d’aigües obertes Kiko Hervàs.

Individualment, Alicia Gilabert, en categoria Màster D, va aconseguir la segona posició.
Caldrà esperar a la prova de Peníscola, del 2 de setembre, per a vore si el CNB aconsegueix finalment eixa desitjada segona posició final per equips.