27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 23 de juliol del 2018

CAMPIONAT AUTONÒMIC ABSOLUT I JÚNIOR DE LA COMUNITAT VALENCIANA A ELX, AMB FABULOSA ACTUACIÓ DE L’EQUIP BENICARLANDO


A la piscina olímpica del pavelló Esperanza Lag d’Elx, es va disputar, els dies 21 i 22 de Juliol, el campionat absolut i júnior de la comunitat valenciana.
El CNB va presentar un total de 8 nedadors, dirigits per Miryam Martínez: Miguel Piñana, Sergi Saura, Raul Carbó, Ester Segura, Maria Garcia, Blanca Pérez, Júlia Barrachina i Marina Segura.

EQUIP CNB AL CAMPIONAT D'ELX
S’ha de significar que, per raons diverses (treball, viatges etc), l’entrenadora no va poder contar amb la participació de 4 nedadors més de categoria absoluta que tenien les pertinents marques mínimes per a participar, important handicap que va tindre l’equip, especialment a l’hora de poder formar relleus de categoria absoluta.
Tot i això, els participants tingueren una actuació molt bona, amb millores de marques personals significatives amb algunes actuacions especialment brillants.

PÒDIUM 4X200 LLIURES JÚNIOR

LES MEDALLISTES DE L'EQUIP: MARINA, JÚLIA, BLANCA I MARIA
Per equips, el relleu de categoria júnior femení format per Júlia BarrachinaBlanca PérezMaria Garcia Marina Segura, va obtindre un rendiment espectacular. Es proclamaren campiones autonòmiques júnior als 4x200 lliures, amb una marca de 9.23.17 E i subcampiones autonòmiques  júnior, als 4x100 lliures amb una marca de 4.17.28 E. Aquestes son fins ara, les millors marques del club natació Benicarló d’uns relleus femenins, en piscina de 50 metres.

PÒDIUM 100 ESQUENA JÚNIOR


PÒDIUM 200 ESQUENA JÚNIOR

Individualment, cal destacar la gran demostració de Júlia Barrachina, que venia de ser doble finalista al nacional la setmana passada i, a Elx, es va proclamar doble campiona autonòmica Júnior als 100 esquena amb una marca de 1.07.51 E i als 200 esquena amb un temps de 2.24.38 E, que és un nou rècord del CNB. En categoria absoluta, Júlia va ser doble subcampiona autonòmica dels 100 i 200 esquena. També va aconseguir el bronze absolut als 50 esquena amb un temps de 32.00 E. A totes les medalles individuals (5), va afegir un nou rècord del CNB als 200 lliures, amb 2.14.79 E. Així, Júlia, sumant les 2 medalles dels relleus va finalitzar el campionat amb un total de 7 medalles (3 ors, 3 plates i un bronze), completant, possiblement, el millor campionat autonòmic de la seua carrera.


EQUIP CNB A ELX

El veterà Miguel Piñana, apart dels seus èxits en la categoria Màster, ens ha demostrat que té un gran nivell competitiu, disputant el campionat absolut de la comunitat i fent molt bones marques als 100 i 200 esquena (1.03.04 E i 2.17.89 E).
Sergi Saura, va anar de menys a més i ens regalava una bona actuació a la prova en la que menys resultat se li esperava, els 200 lliures, on va millorar la seua marca personal amb 2.06.17 E.
Marina Segura, va fer un molt bon campionat, amb millora de marca personal als 50  lliures i contribuint de forma significativa a l’èxit dels relleus.
Maria Garcia, com sempre, va disputar les proves més dures del programa i va donar un rendiment superlatiu a les proves de relleus.
Blanca Pérez ens sorprenia amb una molt bona actuació com a rellevista, demostrant una gran motivació competitiva.
Ester Segura, que, per raons laborals, no havia pogut preparar bé el campionat, va tindre el coratge de participar i lluitar en les seues proves individuals i va donar suport, al igual que Raul Carbó, als seus companys d’equip. 


L’entrenadora Miryam Martínez estava molt satisfeta dels resultats de l’equip, que suposen el reconeixement del treball constant dels nedadors durant tota la temporada.

També cal esmentar les actuacions al campionat de 2 nedadors, formats als CNB, tot i que, per raons acadèmiques, competeixen per altres clubs de fora de la província de Castelló:
Joan Ferran Barrachina, que nada per l’equip del FERCA de València, va fer un gran campionat i va aconseguir 5 medalles (or, als 100 esquena; or, al 4x100 lliures; or, als 4x100 estils; bronze, als 200 esquena i bronze, als 50 esquena).
Dídac Saura,que nada pel CN Lleida, ens va mostrar els seus progressos com a papallonista millorant registre personal als 50 papallona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada