27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 24 de juny del 2018

CONTROL PROVINCIAL 6 A CASTELLÓ 23-24.06.2018


El darrer cap de setmana, 23-24 de Juny, a la piscina olímpica de Castelló, va tindre lloc el darrer control de la temporada. Aquest control era l’últim test en piscina llarga abans dels campionats d’estiu i, també, una oportunitat per a fer noves marques mínimes per als esmentats campionats.

 EQUIP CNB, DISSABTE 23

El CNB va presentar un equip de 21 nedadors, dirigits per Lucia Vicente: Júlia Barrachina, Marina Segura, Maria García, Ester Segura, Blanca Pérez, Clara Salvador, Noemí Verge, Alicia Harris, David García, Sergi Saura, Óscar García, Héctor Castillo, Dylan Villanueva, Houssein Fertil, Raul Carbó, Sara Troncho, Laura Verge, Henar Àvila, Diego Pérez, Alejandro Rodríguez i Maria Verge.


Dins de l’equip benicarlando va haver algunes marques molt interessants, millores de marques personals en piscina llarga i noves mínimes autonòmiques.


Els resultats més destacats foren les victòries de Júlia Barrachina en totes les proves que va nadar (100 i 200 lliures i 100 i 200 esquena) i la de Sergi Saura, als 50 papallona.
Hi ha que esmentar també, la bona progressió de Laura Verge i de Sara Troncho que feren uns bons 800 lliures, aconseguint validar 2 mínimes autonòmiques en la mateixa prova (la pròpia dels 800 però, també, la dels 400, al pas per la distància).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada