27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 14 de gener del 2018

TROFEU ALBACORA CASTELLÓ 14.01.2018


Diumenge 14 de gener a la piscina Castàlia de Castelló es va disputar la segona edició del trofeu Albacora, per a les categories benjamí i aleví.
En el format d’aquest trofeu, es naden tots els estils, en proves de 50 metres. El CNB, dirigit per Lucia Vicente i Carla Cornelles, va presentar un equip format per 34 nedadors: Ana Drago, Paula Ruiz, Noa Pereira, Alicia Harris, Paula Alcaraz, Alba Rodríguez, Maitane Lacalle, Sara Martín, Noemí Verge, Maria Verge, Henar Àvila, Llum Segarra, Joana Bel, Daniela Valdearcos, Ainhoa Baró, Julia Roca, Paula Nutu, Bianca Ralea, Alejandra Oroian, Yusra Laalioui, Adam Ortiz, Dino Buttice, Jesús Martín, Alejandro Rodríguez, Alejandro Sastre, Joan Verge, Yeray Ibáñez, Adrián Jiménez, Álvaro Fernández, Houssain Fertil, David Balaguer, Òscar Balaguer, Bruno Moliner i Mario Bodescu.

EQUIP ALEVÍ CNB

En aquesta competició, la junta directiva va decidir tornar a fer servir un autobús per al desplaçament, amb la finalitat de fer equip i d’incrementar la seguretat, donat l’important nombre de nedadors implicats i que la competició era a Castelló.
Aixina, per a molts dels nedadors va ser una nova i divertida experiència desplaçar-se amb l’autobús de l’equip, tots junts, per anar a una competició.

EQUIP BENJAMÍ CNB

Esportivament, va destacar especialment el resultat d’Henar Ávila, que va aconseguir el bronze de categoria aleví, als 50 lliures.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada