27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 12 de novembre del 2017

PRIMER CONTROL MÀSTER A LA PISCINA OLÍMPICA DE CASTELLÓ

Dissabte 11 de Novembre, a la piscina municipal de la salera de Castelló, va començar la temporada de competició per als equips de categoria Màster (veterans) amb la disputa del primer control provincial.
Participaren 239 nedadors de 15 clubs de la comunitat valenciana.

EQUIP MÀSTER DEL CNB
Dirigits per Miryam Martínez, el Club Natació Benicarló va presentar un equip format per 15 entusiastes nedadors: Jordi Curto, Javier Vicente, Javier Roca, José Arán, José Luís Alcaraz, José Luís Moliner, Eloy Vinaiza, Arturo Segarra, Idoia Vinaiza, Marta Nieva, Alexandre López, Damián Vidal, Jaime Ibáñez, Susana del Olmo i Miguel Piñana.
Al primer control de la temporada, ja va haver actuacions molt bones d’uns veterans que no li han perdut el gust a la competició.

EQUIP DE RELLEUS 4X50 ESTILS MIXTE CNB

Les actuacions més destacades foren: la victòria clara de l’equip de relleus mixte del CNB als 4x50 estils; el triomf d’Eloy Vinaiza, als  50 lliures; la victòria de Miguel Piñana, als 100 esquena amb una meritòria segona posició, també, als 1500 lliures;  els segons llocs de Susana del Olmo, als 100 braça i als 100 estils i la segona posició de Jordi Curto, als 200 papallona.

EQUIP DE RELLEUS MASCULÍ 4X50 ESTILS DEL CNB

Significar les interessants marques de Susana del Olmo, una de les esportistes més destacades de la història de la natació de Benicarló, en el seu retorn a la competició, que ens fan pensar que tindria moltes possibilitats de ser, encara, competitiva, en proves de categoria absoluta.