27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 6 d’agost del 2017

JÚLIA BARRACHINA, AL CAMPIONAT D’ESPANYA JÚNIOR DE TERRASSA

La nedadora del Club natació Benicarló, Júlia Barrachina, de 15 anys, dirigida per la seua entrenadora Myriam Martínez, va participar al campionat d’Espanya Júnior disputat a Terrassa, nadant 3 proves per a les quals tenia la pertinent marca mínima classificatòria.
També es va fer, al mateix temps, el nacional de categoria absoluta a la mateixa piscina, ajuntant-se més de 700 nedadors, entre els dies 02-05 d’Agost.

MARIA GARCÍA, MYRIAM MARTÍNEZ I JÚLIA BARRACHINA A TERRASSA

ELS GERMANS BARRACHINA, A TERRASSA

Júlia va coincidir, així, amb el seu germà, Joan Ferran Barrachina, de 22 anys, nedador de l’equip FERCA de València, que era la 15ª vegada que es classificava per a un nacional absolut, en les darreres 6 temporades.  Joan Ferran, va nadar els 200 esquena i li mancaren sols 12 centèsimes per a classificar-se per a la final B.

JOAN FERRAN BARRACHINA

Pel que respecta a l’actuació de Júlia, es podria dir que va ser irregular.
Al començament, no va estar fina i va fer una marca fluixa per a ella, de 1.10.03 E.  Sembla que li va pesar la responsabilitat al nadar la seua prova favorita, els 100 esquena, on era candidata, per marca d'inscripció, inclús a pòdium nacional.

JÚLIA BARRACHINA
Als 200 esquena, ja molt més centrada, va fer una gran prova, va batre novament el rècord absolut del Club Natació Benicarló, amb una marca de 2.27.71 E, que la deixava a 1 dècima exacta de la final i que li donava la 9ª posició definitiva.
Als 200 lliures va estar al voltant dels seus temps habituals.
La seua entrenadora estava satisfeta, tot i lamentar que haguera tingut eixe mal debut, que li va privar d’èxits més grans.

Amb aquest campionat, es tanca la temporada de natació en piscina per al Club Natació Benicarló.