27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 18 d’abril del 2016

IMPRESSIONAT ÈXIT DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ ACONSEGUINT L’ASCENS A LA MÀXIMA CATEGORIA DE LA NATACIÓ VALENCIANA: LA DIVISIÓ D’HONOR.


El darrer cap de setmana, 16-17 d’abril, l’equip del Club Natació Benicarló va aconseguir l’ascens a la divisió d’honor en la copa autonòmica de clubs de primera divisió disputada a La Nucía (Alacant).


La divisió d’honor està composada pels 8 millors clubs de la comunitat valenciana segons els resultat de la copa autonòmica que es celebra cada temporada en les seues 3 categories (divisió d’honor, primera divisió i segona divisió).
El Club natació Benicarló competirà així la propera temporada amb el selecte grup dels més potents equips de la natació valenciana que estarà format pels següents clubs: Castàlia, Ferca, Delfín, Tenis-Elche, Natació Elche, Valenciano, Petrer i Benicarló.



És la segona vegada, en els 27 anys d’història del club, que s’aconsegueix classificar l’equip per a disputar la copa de la divisió d’honor.
L’equip va obtindre l’ascens en una disputada copa de primera divisió, en dura pugna amb equips molt poderosos representants, tots ells, de ciutats molt més grans que Benicarló com son Vila-real, Gandia, Sagunt, Elda, etc.


Els 20 components d’aquest equip, fantàsticament dirigit per Myriam Martínez, varen ser: Carlos Astor, Miguel Piñana, Marcos Fuente, Albert Astor, Carlos Fuente, Irene Sorando, David Curto, Dídac Saura, Marc Vea, Clàudia Barrachina, Gemma Rillo, Ester Segura, Raul Carbó, Maria García, Gemma Labèrnia, Júlia Barrachina, David García, Marina Segura, Laura Jiménez i Sara Vea.
L’entrenadora estava especialment satisfeta del rendiment dels seus esportistes com a conjunt: des del més veterà, Carlos Astor, a la més jove, Sara Vea.


I és que, tot i que molts tingueren actuacions individuals destacadíssimes, aconseguint  mínimes nacionals i autonòmiques, el més important va ser que els nedadors és “deixaren la pell” pel grup de forma solidària.
Tots varen obtindre punts valuosos en les proves que els va assignar per a nadar l’entrenadora, encara que, en alguns casos, van haver de renunciar a nadar les seues proves favorites pel bé del conjunt.


Els aficionats desplaçats a la Nucía també esclataren, al final de la competició, en una explosió d’alegria que va acabar amb alguns d’ells celebrant l’èxit, junt als nadadors, dintre de la piscina.


En resum, aquest cap de setmana, els nedadors esmentats i la seua entrenadora, varen escriure una de les més glorioses pàgines de la història del Club i de la natació benicarlanda.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada