27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 15 de febrer del 2016

TROFEU JOSÉ LUÍS BALLESTER A CASTELLÓ 13-14.02.2016


El cap de setmana del 13-14 de Febrer es va disputar a la piscina olímpica de Castelló el prestigiós trofeu José Luís Ballester per a les categories benjamí i aleví.
Participaren un total de 373 nedadors nedadors de 14 clubs de la comunitat valenciana.
El CNB va participar amb un equip de 29 nedadors, dirigits per Lucia Vicente.

EQUIP DEL CNB AL TROFEU BALLESTER, SESIÓ DE DISSABTE

Formaren part de l’equip:
Sara Vea, Sara Troncho, David García, Oscar García, Henar Àvila, Joana Bel, Noemí Verge, Ainhoa Baró, Alejandra Oroian, Laia Garcia, Eva Valdearcos, Gerard Labèrnia, Diego Pérez, Guillem Tomás, Agustí Oms, Joan Ballester, Joan Verge, Blai Marzà, Paula Falcó, Joan Martín, Claudio Dragoste, Dylan Villanueva, Eric Alberich, Maria Verge, Oriol Lluch, Alejandro Rodríguez, Aitor Gil, Marta Cheto i Blanca Zorrillo.

DAVID GARCÍA, TRIPLE MEDALLISTA

Les actuacions individuals més destacades dels benicarlandos foren les de:
L’aleví David Garcia, triple medallista, amb una victòria als 200 braça amb 2.53.88 M; una plata als 100 braça (1.21.57 M) i un altra als 400 lliures (4.50.74 M) i la del benjamí Gerard Labèrnia amb un bronze als 100 lliures (1.11.59 M) amb el mèrit afegit de ser un nedador de l’any menut dels benjamins participants.

GERARD LABÈRNIA, BRONZE ALS 100 LLIURES

En conjunt, hi hagueren moltes millores de marques personals tenint present que per alguns dels nedadors, els més menuts,  va ser una experiència nova el competir en piscina olímpica de 50 metres, quan estan acostumats a la de 25 metres.

En resum, una bona actuació dels menuts del CN Benicarló que ens fan ser optimistes pel que respecta al futur nivell esportiu del club,  si es continua donant el suport que es mereix la natació benicarlanda des de les institucions públiques.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada