27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dissabte, 10 d’octubre del 2015

L’ESCOLA DE NATACIÓ DEL CLUB, COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA


El passat dilluns 28 de Setembre començaren les classes de natació a l’escola de formació del Club Natació Benicarló.

ISABEL I MERCHE, AMB UN DELS GRUPS DE NEDADORS 

Un cop més, amb l’entusiasme i dedicació que caracteritza a les monitores del club, Isabel Muñoz i Merche Senar, un nombrós grup de xiquets, de entre 3-5 anys d’edat, han iniciat les classes de la present temporada, en les instal·lacions de la piscina municipal de Benicarló.
Recordem que durant tot l’any existeix la possibilitat de demanar la inscripció d’un xiquet a l’escola de natació però sempre és més profitós  fer-ho, si es pot, durant els inicis de la temporada.

ISABEL MUÑOZ, ENSENYANT ALS MENUTS


La tasca de l’escoleta de natació, és bàsica per a la formació dels futurs nedadors del Club Benicarlando.
Fa molts anys que el club manté activa aquesta secció d’iniciació i aprenentatge de les nocions elementals que els serviran per a poder practicar, després, la natació.
Aquest esport és considerat per molts com el més complet que existeix, amb l’avantatge que es pot practicar pràcticament a totes les edats.
Acostumar-se des de menuts a l’aigua, facilita molt el perfeccionament futur de la tècnica esportiva i dona als pares la seguretat necessària de que els seus xiquets ja suren i es defensen mínimament a la piscina.

MERCHE AMB UN GRUPET DE 3 ANYS

Les expertes monitores del club, son les que distribueixen als xiquets en els diferents grups segons nivells i disponibilitats horàries.
Amb Isabel Muñoz, que porta 23 anys amb dedicació intensa a les tasques de formació, han aprés a nadar centenars de Benicarlandos.
Merche Senar, amb 13 anys d’experiència amb els menuts, és l’altra monitora de l’escola.


ENTUSIASTES NEDADORS DE 5 ANYS

Pràcticament tots els grans nedadors benicarlandos, s’han iniciat en la natació a l’escoleta del club, en una trajectòria que va des dels 3 anys fins arribar a competir amb èxit als campionats d’Espanya de Natació en les diferents categories d’edat. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada