27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 6 de juliol del 2015

ESPECTACULAR ACTUACIÓ DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ AL CAMPIONAT AUTONÒMIC INFANTIL A SEDAVÍ 04-05.07.2015


Fantàstic campionat infantil de la comunitat valenciana per al club Natació Benicarló.
9 nedadors infantils del CNB dirigits per la seua entrenadora Lucia Vicente participaren el darrer cap de setmana 04-05 de Juliol als campionats de la comunitat Valenciana a la piscina olímpica de Sedaví.
L’equip benicarlando el composaven Gemma Labèrnia, Maria García, Blanca Pérez, Marina Segura, Nerea Martín, Laura Jiménez, Júlia Barrachina, Marc Vea i David Curto.

EL SÚPER EQUIP INFANTIL AMB LUCÍA VICENTE

Gran demostració dels nedadors infantils del CNB que, de forma generalitzada, aconseguiren millores de marques personals i obtingueren moltes medalles per a satisfacció de la seua entrenadora Lucia Vicente i dels entusiastes aficionats desplaçats a Sedaví.

L’equip femení va ser el tercer a la classificació final per equips.
Destacadíssima actuació de les xiques benicarlandes que varen obtindre la medalla de bronze a les 3 proves de relleus del campionat: 4x100 lliures i 4x200 lliures (Marina Segura, Maria García, Laura Jiménez i Júlia Barrachina) i 4x100 estils (Júlia Barrachina, Gemma Labèrnia, Maria García i Laura Jiménez).

BRONZE 4 X100 LLIURES

BRONZE 4 X 200 LLIURES
BRONZE 4 X 100 ESTILS

En un fet sense precedents en la història del Club Natació Benicarló,
les nedadores infantils varen aconseguir classificar els 3 relleus per als campionats nacionals d’estiu que tindran lloc a Sabadell el proper mes d’Agost.


 GEMMA LABÈRNIA, OR, 100 BRAÇA

GEMMA LABÈRNIA, PLATA, 200 BRAÇA
MARC VEA, OR, 50 LLIURES
JÚLIA BARRACHINA, BRONZE, 200 ESQUENA


A nivell individual, cal destacar, sobre tot: a la fenomenal bracista Gemma Labèrnia, que aconseguia ser campiona autonòmica dels 100 braça i subcampiona dels 200 braça; a un Marc Vea, rapidíssim, que es va proclamar  campió autonòmic dels 50 lliures; a Júlia Barrachina, que va ser bronze als 200 esquena i a Marina Segura i a Laura Jiménez que feren les marques mínimes per als nacionals als 200 lliures.

MEDALLISTES INFANTILS CNB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada