27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 4 de maig del 2015

JOAN FERRAN BARRACHINA A LA COPA D’ESPANYA DE CLUBS DE PRIMERA DIVISIÓ A GIJÓN 01-03.05.2015

EL NEDADOR DE BENICARLÓ, JOAN FERRAN BARRACHINA, TORNÀ A CLASSIFICAR-SE PER ALS CAMPIONATS NACIONALS ABSOLUTS A LA COPA D’ESPANYA DE GIJÓN
Aquest darrer cap de setmana (1-3 de Maig) es va disputar a Gijón  la XXIV edició de la copa d’Espanya de clubs de primera divisió.
El nedador local Joan Ferran Barrachina, format al Club Natació Benicarló, va participar nadant 4 proves (50, 100, 200 esquena i 400 lliures), amb l’equip FERCA de València que, junt al CASTÀLIA de Castelló, eren els únics equips masculins de la comunitat  classificats per a la competició nacional de clubs.

JOAN FERRAN, ABANS DE LA SORTIDA DELS 200 ESQUENA, LA SEUA MILLOR PROVA

Barrachina, va tindre una bona actuació, especialment a les proves d’esquena i va aconseguir la marca mínima per als campionats nacionals d’estiu absoluts de Barcelona, amb un temps de 2.10.36 E en la prova dels 200 esquena.

BARRACHINA, A LES GRADES DEL CLUB NATACIÓN SANTA OLAYA DE GIJÓN

El benicarlando de 20 anys, que compatibilitza els seus estudis universitaris (tercer curs) amb la pràctica de la natació, demostrà que manté encara un bon nivell competitiu. Amb aquesta, ja és la 9ª vegada que es classifica per a un campionat nacional absolut en els darrers 4 anys.