27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 16 de novembre del 2014

GRAN INICI DE TEMPORADA PER ALS MÀSTERS DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ A CASTELLÓ

GRAN INICI DE TEMPORADA PER ALS MÀSTERS DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ A CASTELLÓ
Dissabte 15 de Novembre de 2014, a la piscina provincial de Castelló, es va disputar el primer control de la categoria Màster de la temporada. 
L’equip del Club Natació Benicarló va estar dirigit per Myriam Martínez. 
Els grup veterà dels benicarlandos va presentar a la piscina provincial de Castelló un total de 16 nedadors: Enrique Foix, Alex López, Marc Ávila, Joaquín Dieste, Inma Cerdà, Oriol Guimerà, Raquel Fabregat, Javier Roca, Miguel Piñana, Gerard Saura, José Luís Moliner, Vicent Prats, Marc Feliu, Javier Vicente Querol, Marcos Fuente i Agustín Senar.
Alguns dels nostres nedadors, Raquel Fabregat i Oriol Guimerà, era la primera vegada que competien en categoria Màster i l’experiència va ser molt gratificant.
Pel que respecta als resultats, varen destacar, dintre de l’equip de Benicarló, els meritoris segons llocs de Marc Àvila, als 50 lliures, amb una bona marca de 26.39 M; de Raquel Fabregat, als 100 esquena i de Miguel Piñana, als 100 esquena també.
S’ha d’esmentar que, durant tota la competició, a peu de piscina, varen tindre el suport de la gran Susana del Olmo, que va estar gaudint del fantàstic ambient que hi ha entre els membres d’aquest, cada cop més nombrós, grup Màster. Tant de bo que fora el primer pas per a un retorn a la competició de la que, sense dubte, ha estat la més important nedadora que ha donat el Club Natació Benicarló.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada